Ders Kayıtları

- Sistem yoğunluğu ve ders ekleme aksaklıklarından dolayı ders kayıt işlemi için 17 Eylül'den sonraki günlerde sisteme giriniz lütfen.

- Herhangi bir nedenle ders kaydı yapamayan öğrencilerimiz (1. sınıflar dâhil) de ilk haftadan itibaren derslere devam edecektir. Bu öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri, dönemin ilk haftası danışmanları eşliğinde yapılacaktır. (Ders programı, kısa süre içinde bu sayfadan ilan edilecektir)

- Farklı bir üniversiteye de kaydı bulunan öğrencilerimiz için "harç borcu" çıkacaktır. Bu öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmesi için diğer üniversitedeki öğrenci kayıtlarını sildirmesi ve durumu Fakültemiz idari personeli Fatih Yıldız'a bildirmesi gerekir. Ayrıca normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerimiz ile yabancı uyruklu öğrencilerimize de harç borcu çıkacaktır. Bu öğrencilerimizin harç ücreti yatırması gerekmektedir.