ERASMUS Hareketliliği Başvuruları Başladı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği ilanlarına bugün itibariyle çıkılmıştır. 01 Mart 2019 tarihine kadar başvurular çevrimiçi olarak alınacak olup, başvuru süreci ve ERASMUS ile ilgili tüm detaylar web sayfasında (http://erasmus.bartin.edu.tr) yer almaktadır. ERASMUS kapsamında,
- Şehit veya gazi çocuğu ya da engelli öğrencilerimize özel ihtiyaç desteği sunulmaktadır.
- Mezuniyet sonrası (Mezun olmadan başvurmak şartı ile) ya da isteğe bağlı staj yapılabilmektedir. Diğer bir ifadeyle tam zamanlı eğitim alan tüm öğrencilerimiz staj yapabilmektedir.
- Hareketlilikten tüm eğitim kademesinden -ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora- öğrencilerimiz yararlanabilmektedir. Öğrenim hareketliliğinde ikili anlaşma şartı vardır, bununla birlikte staj hareketliliğinde bu şart bulunmamaktadır.

İhtiyaç duyacağınız her türlü bilgi için ERASMUS bölüm koordinatörünüze (Arş. Gör. Dr. Davut GÜREL) veya ERASMUS ofisine başvurabilirsiniz.