Ana Bilim Dalımızdan "Anadolu Lezzet Dolu" Etkinliği

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası Dersi Kapsamında, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun ER Tarafından Organize Edilen III. Geleneksel “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Dönem Sonu Etkinliği Gerçekleştirilmiştir. Etkinlik Kapsamında Anadolu’nun Farklı Yörelerine Ait Unutulmaya Yüz Tutmuş Değişik ve Doğal Lezzetler Öğrenciler Tarafından Hazırlanarak Bartın Üniversitesi Yaşam Merkezi’nde Sunulmuştur. Etkinliğe Bartın Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve Fakülte Dekanları İle Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler Katılmıştır.

Aynı zamanda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 Yıllık Zeytin Ağacından Toplanarak Özel Olarak Getirilen Zeytin ve Zeytinyağı, Katılımcılara İkram Edilmiştir.