image/svg+xml
image/svg+xml

4. Geleneksel Öğretmenim Şenliği Kutlamaları Yapıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Öğretmenim Şenliği bu yıl da büyük heyecan ve coşku ile kutlandı. Açılış konuşmaları, Eğitim Fakültesi dekanı sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ve Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun Er tarafından gerçekleştirilen öğretmenim şenliği toplam 2 gün sürmüştür.

1. gün etkinlikleri kapsamında üniversitemiz konferans salonunda Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanı sayın Arş. Gör. Ceren Doğan tarafından sunulan piyano resitali, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim elemanı sayın Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK rehberliğinde gerçekleştirilen ‘’Töre’’ adlı tiyatro gösterisi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanı sayın Dr. Öğr. Üyesi Sevan NART’ın yönetiminde sunulan oratoryo, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı öğrencilerinin hazırladıkları eğitim-öğretim materyallerinin yer aldığı sergi yapılmıştır.

2. gün kapsamında ise Bartın Kültür Merkezinde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanı sayın Dr. Öğr. Üyesi Sevan NART’ın, "Tangolarımız" (1928'den bugüne en güzel Türkçe sözlü Tangolar) konseri düzenlenmiştir. Etkinliklerde yer alan hocalarımıza çiçek takdimi yapılmış ve bu yıl 4.’sü düzenlenen şenlikler sona ermiştir. Öğretmenim Şenliği kapsamında gerçekleştirilen bütün etkinliklere katılımın oldukça yoğun olduğu ve katılımcıların memnun kaldığı gözlenmiştir.