5. Geleneksel Öğretmenim Şenliği Heyecanı Devam Ediyor

Yayın Tarihi: 17.04.2019

Eğitim Fakültesi 5. Geleneksel Öğretmenim Şenliğinin ikinci gününde de etkinlikler devam ediyor. Şenliğin ikinci gününde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisi ve Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin-İslam Dünyası: Altın Çağ” temalı resim ve öğrenci materyal sergisi gerçekleştirildi. Düzenlenen resim ve materyal sergilerinin açılışı  Bartın Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve Eğitim Fakültesi dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ hocalarımızın katılımıyla yapıldı.

Açılıştan sonra Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Harun ER’in etkinliklere ilişkin rektör hocamıza yapmış olduğu kısa bir tanıtım konuşmasından sonra Matematik ve Fen Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR tarafından Fen Bilgisi öğrencilerinin materyal ve resim sergisine; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN tarafından ise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisine yönelik tanıtıcı bir konuşma yapıldı. Üniversitemiz öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören etkinliklere çevre ilköğretim okullarından da öğrenciler katılım gösterdi.

Eğitim Fakültesi tarafından her yıl düzenlenmekte olan ve bu yıl 5.'si düzenlenen "Öğretmenim Şenliği" bu yıl da dopdolu geçti.