"Bir Kitap Bin Hayat" Etkinliği Gerçekleştirildi

Topluma  Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında "Bir Kitap Bin Hayat" adlı proje, 01.05.2023 tarihinde başlayıp, 26.05.2023 tarihinde tamamlanmıştır. 3 farklı şehirden hikaye kitapları, LGS ve üniversiteye destek kitapları, kırtasiye malzemeleri Hatay- Antakya Bozdoğan Kıl Çadır Kentine, Hatay- İskenderun yardım deposuna ve Hatay- Antakya Eski Hayvan Pazarı Çadır Kentine gönderimleri sağlanmıştır. Projemizde yardım desteklerini sağlayan herkese teşekkür ederiz. Depremden etkilenen bir il belirlendi. Hatay'dan iki farklı lokasyonda çadır kentte görev yapan yetkililer ile görüşülerek, gönderimler sağlandı.