İFTAR YEMEĞİ

Bu sene mezun ettiğimiz ana bilim dalımız son sınıf öğrencileriyle Ramazan ayının ikinci iftarı birlikte yapıldı. İftar yemeğine dekan yardımcımız ve ana bilim dalımız öğretim üyesi sayın Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve ailesi, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAL, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS ve ana bilim dalımız öğretim elemanları Arş. Gör. Davut GÜREL ve Arş. Gör. Belma BARAK da katıldı. Öğretim elamanlarımızın sıcak sohbeti eşliğinde geçen iftar yemeği öğretim elamanlarımızın ve öğrencilerimizin iyi dilekleriyle sona erdi.