İŞ-KUR Uzmanları Tarafından “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” Verildi

Yayın Tarihi: 24.04.2019
Bartın İŞ-KUR uzmanları tarafından Fakültemiz 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine 17 ve 24 Nisan 2019 tarihlerinde “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” verildi. 17 Nisan'daki oturuma 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz de katıldı. Seminere Türkçe Öğretmenliğinden 21, Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden 15 öğrenci katıldı. Kurum uzmanlarından İş ve Meslek Danışmanı Ayçın GÜMÜŞOK KARAALP, kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. İŞ-KUR’un iş bulma sürecindeki etkisine değinen GÜMÜŞOK KARAALP işveren ve iş arayanlara ilişkin çalışmalardan bahsetti. İş ve Meslek Danışmanı Selma AKAR ise özgeçmiş oluşturma, mülakat teknikleri konularına değindi. Özgeçmiş hazırlama ve mülakat sırasında yapılan hatalara değinen AKAR, bu konuda öğrencileri uyardı. Öğrencilerin sorularının ardından seminer sona erdi.