“Kariyer Günleri: Lisansüstü Eğitime Yolculuk” Söyleşisi Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün düzenlediği "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında 20.05.2022 saat 20.00’de bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Fatıma Betül DEMİR’in yaptığı “Lisansüstü Eğitime Yolculuk” konulu söyleşide YLSY burslu doktora öğrencisi Huri ÖZTÜRK, Arş. Gör. Ceren ÇİNİKAYA, Öğr. Gör. Esma TÜRKYILMAZ ve Arş. Gör. Talha ÖZALP konuşmacı olarak katıldılar. Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen söyleşiye öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Değerli bilgi ve düşüncelerini bizlerle paylaşan kıymetli hocalarımıza, bütün öğretim elemanı ve öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.