"Martı'nın Dönüşü" Oyunu Sahnelendi

Bartın Üniversitesi ile Bartın İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor İş Birliği Protokolü"  kapsamında “Martı’nın Dönüşü” tiyatro oyunu sahnelendi. Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu ÇEVİK’in koordinatörlüğünü yaptığı, Türkçe öğretmeni Aydemir AYDIN’ın yönetmenliğini üstlendiği tiyatro oyunu üniversite içi ve dışından yüzlerce katılımcının beğenisine sunuldu. Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencileri ve Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin birlikte rol aldığı oyunda eğlenceli ve öğretici sahnelerin harmanlandığı bir tiyatro şöleni oluşturuldu.