Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209/A Proje Makalesi Yayımlandı

Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalımızdan bu yıl mezun olan Fatih KÖSE ve Murat Can ERKAHRAMAN’ın Doç. Dr. Davut GÜREL danışmanlığında hazırladıkları ve TÜBİTAK 2209/A Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında desteklenmeye değer bulunan “Sosyal Bilgiler Öğretmen Adaylarının Grafik Okuma ve Hazırlama Becerileri: Uygulamalı Bir Çalışma” isimli projesi başarıyla sonuçlanmıştır. Yürütülen proje kapsamında üretilen bilimsel makale Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisinde yayımlanmış olup ilgili yayına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Projeyi yürüten öğretim üyemizi ve tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.