Öğretmenim Şenliği Etkinliklerine Yönelik İlk Yoplantı Yapıldı

26.03.2019

2018-19 Bahar Dönemi "Öğretmenim Şenliği" etkinliklerini planlama ve koordine etme görevini üstlenen bölümümüz ilk toplantısını bölüm başkanımız Sn. Doç. Dr. Harun ER başkanlığında 21 Mart Perşembe günü saat 10.30 eğitim fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda şenlik kapsamında düzenlenecek olan panel etkinliğinde "Eğitim 2023 Vizyonu" kapsamında ele alınacak konular görüşüldü. Ayrıca, toplantıda panelde görevli öğrencilerin konu başlıkları belirlenip öğrencilerin bu konulara ve panel etkinliğine yönelik soruları cevaplandırıldı. Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü araştırma görevlileri Arş. Gör. Dr. Davut GÜREL, Arş. Gör. Dr. H. Basri KANSIZOĞLU, Arş. Gör. F. Kadir TOPÇU ve Arş. Gör. Görkem AVCI’nın da yer aldığı toplantı daha sonra belirlenecek olan bir tarihte tekrarlanmak üzere sonlandırıldı.