“Okul Bahçesinde Neler Oluyor?” Başlıklı TÜBİTAK 2209/A Projemiz Başarıyla Sonuçlandı.

Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı 3.sınıf öğrencilerimizden Meryem KAYIŞ, Dilan AKSOY, Ramazan KAYA; 4. sınıf öğrencilerimizden Emirhan KAYA' nın Dr. Öğr. Üyesi Fatıma Betül DEMİR danışmanlığında hazırladıkları ve TÜBİTAK 2209/A Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında desteklenmeye değer bulunan “Okul Bahçesinde Neler Oluyor?” isimli projesi başarıyla sonuçlanmıştır. Projede emeği geçen öğrencilerimize, öğretim üyemize ve Şiremir Çavuş İlkokulu öğrencileri ile gerekli desteği sağlayan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’na teşekkür ederiz.