Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri IV. Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresine (UCEK) Katıldılar

IV. Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresi (UCEK) 7-9 Ekim tarihlerinde Karabük’te düzenlendi. Kongreye Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı’ndan öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencileri bildirileriyle katılım sağladılar. Lisans düzeyinde Dr. Öğr. Üyesi Fatıma Betül DEMİR’in danışmanlığında Emirhan KAYA, Ramazan KAYA, Dilan AKSOY ve Meryem KAYIŞ “İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerinin Çevresel Duyarlılıklarını Geliştirmeye Yönelik Bir Eylem Araştırması: Okul Bahçesinde Neler Oluyor?” adlı bildirilerini sundular. Lisansüstü düzeyde ise Doç. Dr. Ayşegül TURAL’ın danışmanlığında Tutku Melis ÖZŞAN “Coğrafyanın Müzikle İlişkisi: “Anısına” Belgeseli Örneği adlı bildirisini sundu. Ayrıca öğrenciler kongre kapsamında çeşitli atölye çalışmalarına ve arazi gezilerine katıldılar.

IV. Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresine fiilî olarak katılım gösteren Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL, öğrencileri bilimsel çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.