"Sosyalce Söyleşiler: Finansal Ekonomi Eğitimi" Etkinliği Gerçekleştirildi

Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Harun ER danışmanlığında yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, 28.05.2021 saat 21:00’de bir söyleşi gerçekleştirildi. Konusu “Finansal Ekonomi Eğitimi” olan söyleşiye Karabük Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet İSLAMOĞLU konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide finans, ekonomi, makro ve mikro ekonomi, para ve maliye politikaları gibi kavramlar üzerinde duruldu. Ayrıca katılımcıların soruları eşliğinde tasarruf, yatırım yapma ve günümüzde adından sıkça söz ettiren dijital paralar hakkında konuşuldu. Öğrencilerimizden Ömer BEKTAŞ’ ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Değerli bilgi ve düşüncelerini paylaşan Sayın Doç. Dr. Mehmet İSLAMOĞLU’ na, bütün öğretim elemanı ve öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Söyleşiye İlişkin Afiş: