"Sosyalce Söyleşiler: Hayatı Okumak" Etkinliği Gerçekleştirildi

Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Harun ER danışmanlığında yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, 18.06.2021 saat 21.00’de bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Bartın Üniversitesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN konuşmacı olarak katıldı. Konusu “Hayatı Okumak” olan söyleşide geleneksel okuma, okumanın derinliği, okumanın zihnimize etkisi ve hayatı hayatın içinden okuma konuları üzerinde duruldu. Öğrencilerimizden Merve TAMER’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Değerli bilgi ve düşüncelerini bizlerle paylaşan Sayın Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN’a, bütün öğretim elemanı ve öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.