Uyguluma Öğretmenleri İle Fakültemizde Toplantı Gerçekleştirildi

20.11.2019

Fakülte-Okul iş birliği kapsamında son sınıf öğrencilerimizin staj yaptığı okullarda görevli uygulama öğretmenleri ile fakültemizde bölüm ve ana bilim dalı başkanımız Doç. Dr. Harun ER başkanlığında 20.11.2019 saat 15.00'te bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Fakülte-Okul işbirliği koordinatörü Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elamanlarından Doç.Dr. Ayşegül TURAL, Dr. Öğr. Üyesi Davut GÜREL, Dr. Öğr. Üyesi Belma BARAK ve Arş. Gör. Dr Görkem AVCI katıldı. Toplantıda öğretmen adaylarının uygulama okullarında karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerileri, uygulama öğretmenlerinin ve okulların öğretmen adaylarından beklentileri, öğretmen adayları ve uygulama öğretmenleri tarafından staj dosyalarının hazırlanması sürecinde yapılması gerekenler, uygulama öğretmenleri ve öğretim elemanları arasındaki koordinasyon gibi konular görüşüldü. Toplantı sonrasında öğretim elemanlarımız ve uygulama öğretmenleri birlikte  fotoğraf çektirdi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• III. Tiyatro Şenliği Başladı

• Bölümümüz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalında Kıyasıya Mücadele

• Bölümümüz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı “Söyleşi ve Drama Atölyesi” Etkinliği Gerçekleştirildi