Uzaktan Eğitim Dersleri Hakkında Bilgilendirme

Kıymetli Öğrencilerimiz;
Malumunuz 23.03.2020 Pazartesi itibariyle derslerimizi uzaktan eğitim ile yürüteceğiz. Derslerimiz, aynen yüz yüze yürüttüğümüz gün ve saatlerde olacak. Yarın itibariyle tüm öğrencilerimizin sisteme giriş yapacakları hesapları oluşturulmuş olacak. Dolayısıyla yarın sabah 08.30 itibariyle tüm derslerinize katılabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiler uzaktan eğitim merkezimizin web sayfasına eklenmiştir. Bununla birlikte ihtiyacınız olan ek bilgiler için de gerekli birimlerce bilgilendirmeler devam edecektir. İlk hafta bütün öğrencilerimiz sistemi öğrenmeye çalışacağından daha büyük bir yoğunluk olması ve sistemde yavaşlamalar olması bekleniyor. Bu sebeple sisteme bu haftaki girişlerinizi ilk dersinizin gün ve saatinde yapmanız sistemi daha etkili kullanmanızı sağlayacaktır. Derslerinizde aksamalar yaşamamanız için bütün birimler düzenli olarak takip ve desteklerini sürdürecektir. Lütfen yapılan duyuruları web sayfalarımızdan takip ediniz. Evde, sağlıklı ve güvenli olduğunuzdan emin olarak yürüteceğimiz bu derslerin hepinize en az yüz yüze dersleriniz kadar faydalı olması için çalışıyoruz. Bütün öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir dönem dileriz...