Bölümümüz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı “Söyleşi ve Drama Atölyesi” Etkinliği Gerçekleştirildi

13.12.2019

Bölümümüz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı “Söyleşi ve Drama Atölyesi” Etkinliği, 13.12.2019 saat 14.00’te gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız katıldı. “Tiyatro ve Drama Uygulamaları” kapsamında, Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Zafer GECEGÖRÜR konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte tiyatro ve drama üzerine konuşan GECEGÖRÜR, dramanın eğitimimizdeki yerine değindi. Söyleşinin ardından drama atölye çalışmaları yapıldı. Etkinlik, hediye takdiminin ardından sona erdi.